23/09/2020 04:27:58

Έπνιξε τέσσερα από τα νεογέννητα μωρά της με πλαστική σακούλα (Photos)

Έπνιξε τέσσερα από τα νεογέννητα μωρά της με πλαστική σακούλα (Photos) - Media

 

Δύο γονείς κατηγορούνται για τον θάνατο τεσσάρων νεογέννητων μωρών τους, ύστερα από ξεχωριστές γεννήσεις. Μάλιστα, έκρυψαν τις σορούς των βρεφών στο αγρόκτημά τους, στη νοτιοδυτική Πολωνία.

Η 27χρονη μητέρα φέρεται να έπνιξε κάθε βρέφος χρησιμοποιώντας πλαστική σακούλα, λίγο μετά τη γέννηση τους στο σπίτι.

Το ζευγάρι φέρεται ότι κράτησε τρία από τα πτώματα σε μια σόμπα και έθαψε ένα κάτω από δέντρο.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα, ύστερα από υποψίες κατοίκων της περιοχής.

Είπαν στην αστυνομία ότι η ύποπτη γυναίκα, η 27χρονη Αλεξάνδρα Τζ., η οποία κατηγορείται τώρα για τέσσερις ανθρωποκτονίες, είχε εγκυμοσύνη τέσσερις φορές την τελευταία πενταετία, αλλά δεν είχαν δει κανένα από τα παιδιά.

Όταν ρώτησαν την Αλεξάνδρα, η οποία έχει έναν γιο 6 ετών, εάν ήταν έγκυος, φέρεται να τους είπε ότι είχε μόνο προβλήματα στο στομάχι. Οι αστυνομικοί πήγαν στο αγρόκτημα και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι της Αλεξάντρας και του 37χρονου συντρόφου της, Ντάγουιντ Γ.

Οι σοροί τεσσάρων βρεφών βρέθηκαν στο αγρόκτημα.

Αμέσως, το ζευγάρι συνελήφθη.

Σύμφωνα με τους ανακριτές, η Αλεξάνδρα γεννούσε κάθε παιδί στο λουτρό του σπιτιού και αμέσως μετά έβαζε το νεογέννητο σε μια πλαστική σακούλα, οδηγώντας το σε μαρτυρικό θάνατο.

Ο Ντάγουιντ ισχυρίζεται ότι άσκησε ψυχολογική πίεση στην Αλεξάνδρα να μην αναφέρει την εγκυμοσύνη της στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να έχει περισσότερα παιδιά μαζί της.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.