search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:54
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα απαγωγής – Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

27.12.2018 16:12
Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα απαγωγής - Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. - Media
 
Επί ποδός πολέμου βρίσκονται οι διωκτικές αρχές από τις 08:45 το πρωί της Πέμπτης, όταν ένας 51χρονος επιχειρηματίας έπεσε θύμα αρπαγής βγαίνοντας από το σπίτι του, στην Ακτή Θεμιστοκλέους.
 
Σύμφωνα με μαρτυρίες κι ενώ κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο του, ένα μαύρο βαν σταμάτησε μπροστά του κι από αυτό βγήκαν 4 άντρες που φορούσαν μαύρα ρούχα με διακριτικά της ΕΚΑΜ και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, οι οποίοι με τη βία τον έβαλαν μέσα στο βαν.
 
Σύμφωνα με τη μαρτυρία της οικιακής βοηθού που είδε από το μπαλκόνι το περιστατικό αρχίζοντας να καλεί σε βοήθεια, οι δράστες τον έπιασαν από τα χέρια και τα πόδια, τον έβαλαν με τη βία και με αστραπιαία ταχύτητα στο όχημα τους και απομακρύνθηκαν με ταχύτητα προς το κέντρο του Πειραιά.
 
Στο σημεία επικράτησε αναταραχή, καθώς υπήρχαν δεκάδες μάρτυρες και η Αστυνομία που έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά, απέκλεισε την περιοχή. Άντρες της Σήμανσης άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία και να παρακολουθούν το υλικό από κάμερες στο σημεία προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες.
 
Ποιος είναι ο 51χρονος επιχειρηματίας
Το θύμα της απαγωγής έχει καταγωγή από την Αίγυπτο, ασχολείται με το εμπόριο ποτών και τσιγάρων, προμηθεύοντας κότερα και πρεσβείες.
 
Είναι πατέρας τριών παιδιών τα οποία απουσιάζουν αυτή την περίοδο από το σπίτι λόγω σπουδών, ενώ και ο ίδιος μόλις χθες είχε επιστρέψει από ταξίδι στην επαρχία.
 
Όπως λένε πρόσωπα του στενού του κύκλου, ποτέ δεν είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή του και για το λόγο αυτό η προστασία του περιοριζόταν σε έναν σεκιούριτι που είχε βάρδια το βράδυ και μέχρι τις 6 το πρωί.
 
Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν πολύ καλά το πρόγραμμα του και του έστησαν το καρτέρι την ώρα που ήταν μόνος του. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, στόχος βομβιστικής επίθεσης είχε γίνει επιχείρηση συγγενή του 51χρονου επιχειρηματία.
 
Πληροφορίες: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:54