search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:51
MENU CLOSE

Για εξαπάτηση κατηγορεί τη Χαλυβουργική η ΔΕΗ

27.12.2018 17:52
Μπλακ άουτ στην Σκόπελο - Media

 

Στο ζήτημα των οφειλών και των εν γένει οικονομικών δοσοληψιών με την Χαλυβουργική, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η ΔΕΗ, κάνοντας λόγο για παραβίαση των όρων της σύμβασης, στο πλαίσιο της οποίας η προνομιακή τιμολόγηση της ηλεκτρικής ενέργειας αφορούσε αποκλειστικά στην παραγωγή χάλυβα ή συναφών προϊόντων. Όπως καταγγέλλει η ΔΕΗ, η παραγωγή χάλυβα ή συναφών προϊόντων από τη Χαλυβουργική έχει τερματιστεί από το 2015. Ωστόσο οι καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας παραμένουν έκτοτε σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ειδικότερα, η ΔΕΗ σημειώνει:

«Αναφορικά με το θέμα των οφειλών και των εν γένει οικονομικών δοσοληψιών της εταιρείας ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ με τη ΔΕΗ, πέραν των όσων έχουν μέχρι σήμερα δημοσιοποιηθεί ανακοινώνονται τα εξής:

1. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες και στοιχεία, που περιήλθαν σε γνώση της ΔΕΗ, η παραγωγή χάλυβα ή συναφών προϊόντων από τη ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ έχει τερματιστεί από το 2015.

Ωστόσο οι καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας αυτής παραμένουν έκτοτε σε πολύ υψηλά επίπεδα, συγκρίσιμες με αυτές μεγάλων καταναλωτών όπως ο αερολιμένας “Ελευθέριος Βενιζέλος” ή ο ΟΣΕ.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48