search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:58
MENU CLOSE

Η Μισέλ Ομπάμα εκθρόνισε την Χίλαρι Κλίντον στην καρδιά των Αμερικανών

27.12.2018 18:28
Η Μισέλ Ομπάμα εκθρόνισε την Χίλαρι Κλίντον στην καρδιά των Αμερικανών - Media

 

Μετά από 17 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας, η πρώην κυρία Κλίντον, παραγκωνίστηκε από μία άλλη πρώτη κυρία!

Η κυρία Ομπάμα έγινε η γυναίκα που θαυμάζουν περισσότερο οι Αμερικανοί, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Gallup και κάνει…συντροφιά στον σύζύγό της, Μπάρακ Ομπάμα, με τον πρώτο Αφροαμερικανό Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών να παραμένει ο πιο αγαπητός για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά!

Η δημοσκόπηση διενεργείται κάθε χρόνο από το 1946 (εκτός από το 1976). Για το 2018 ρωτήθηκαν 1.025 Αμερικανοί πολίτες, στο διάστημα από τις 3 μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου.

Η Μισέλ Ομπάμα συγκέντρωσε ποσοστό 15% ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας Όπρα Γουίνφρεϊ, με 5% ενώ την τρίτη μοιράζονται, με 4% οι Χίλαρι Κλίντον και η νυν πρώτη κυρία, Μελάνια Τραμπ.

Όσον αφορά στους άνδρες, ο Μπαράκ Ομπάμα συγκέντρωσε ποσοστό 19%, ο Τραμπ 13% και τρίτοι, με ποσοστό 2%, βρέθηκαν ο πρωήν πρόεδρος Τζορτζ Ου. Μπους και ο πάπας Φραγκίσκος.

Οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση καλούνται να κατονομάσουν τον άνδρα και τη γυναίκα (όχι κατ’ ανάγκην Αμερικανούς) που θαυμάζουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:58