25/05/2020 12:23:53

Η Μισέλ Ομπάμα εκθρόνισε την Χίλαρι Κλίντον στην καρδιά των Αμερικανών

Η Μισέλ Ομπάμα εκθρόνισε την Χίλαρι Κλίντον στην καρδιά των Αμερικανών - Media

 

Μετά από 17 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας, η πρώην κυρία Κλίντον, παραγκωνίστηκε από μία άλλη πρώτη κυρία!

Η κυρία Ομπάμα έγινε η γυναίκα που θαυμάζουν περισσότερο οι Αμερικανοί, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Gallup και κάνει…συντροφιά στον σύζύγό της, Μπάρακ Ομπάμα, με τον πρώτο Αφροαμερικανό Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών να παραμένει ο πιο αγαπητός για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά!

Η δημοσκόπηση διενεργείται κάθε χρόνο από το 1946 (εκτός από το 1976). Για το 2018 ρωτήθηκαν 1.025 Αμερικανοί πολίτες, στο διάστημα από τις 3 μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου.

Η Μισέλ Ομπάμα συγκέντρωσε ποσοστό 15% ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας Όπρα Γουίνφρεϊ, με 5% ενώ την τρίτη μοιράζονται, με 4% οι Χίλαρι Κλίντον και η νυν πρώτη κυρία, Μελάνια Τραμπ.

Όσον αφορά στους άνδρες, ο Μπαράκ Ομπάμα συγκέντρωσε ποσοστό 19%, ο Τραμπ 13% και τρίτοι, με ποσοστό 2%, βρέθηκαν ο πρωήν πρόεδρος Τζορτζ Ου. Μπους και ο πάπας Φραγκίσκος.

Οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση καλούνται να κατονομάσουν τον άνδρα και τη γυναίκα (όχι κατ' ανάγκην Αμερικανούς) που θαυμάζουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.