search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:46
MENU CLOSE

Νέα παραίτηση από το ΔΣ της Folli Follie – Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος

27.12.2018 18:39
Αγωγές από Folli Follie κατά του Δ. Κουτσολιούτσου και άλλων διευθυντών - Media

 

Την εκλογή ενός νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Νικολάου Κανελλόπουλου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, καθώς και από μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της τελευταίας, γνωστοποίησε η εταιρεία.

Ο κ. Κανελλόπουλος δήλωσε σχετικά: «Κλήθηκα να συμβάλω στο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου ως Πρόεδρος για να οδηγήσουμε όλοι μαζί τον Όμιλο σε μια διέξοδο από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Με την υπογραφή του προσυμφώνου με μερίδα των ομολογιούχων ολοκληρώνεται μια πρώτη πολύ σημαντική φάση σε αυτήν την προσπάθεια και ο κύριος ρόλος που είχα αναλάβει προσωπικά. Εκτιμώ την εταιρεία και όλους όσους είχα την ευκαιρία να συνεργασθούμε. Πιστεύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό της, θα είμαι παρών όποτε κληθώ να συνεισφέρω στο έργο που επιτελείται για την επίλυση των δυσκολιών οι οποίες εύχομαι και ελπίζω να είναι πρόσκαιρες».

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:46