search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:47
MENU CLOSE

Κολωνάκι: Σε κουτί παπουτσιών η βόμβα – Το υλικό από κάμερες ερευνά η ΕΛ.ΑΣ

28.12.2018 10:37
4666748.jpg

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την έκρηξη του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, που σημειώθηκε χθες, στις 07:10, έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, στο Κολωνάκι, από την οποία τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος της εκκλησίας.

Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει κυρίως ορισμένα στοιχεία από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, τα οποία μπορεί να είναι αξιοποιήσιμα.

Παράλληλα, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προσπαθεί να εντοπίσει ίχνη dna στα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, που αποτελείτο από δύο δοχεία με εύφλεκτο υγρό, καλώδια και ένα ρολόι και ήταν τοποθετημένος μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ ο νεωκόρος, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο από τον “Ευαγγελισμό”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33