search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:27
MENU CLOSE

Στουρνάρας: «Εγώ και η σύζυγός μου δεν έχουμε σκελετούς στο συρτάρι»

28.12.2018 11:20
Στουρνάρας: «Εγώ και η σύζυγός μου δεν έχουμε σκελετούς στο συρτάρι»  - Media

 

«Είναι νωρίς ακόμα για να σκεφτώ το επόμενο βήμα», αναφέρει σε συνέντευξή του ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας. Εκτιμά πως «το 2019 θα είναι έτος καμπής για τις τράπεζες», επισημαίνει πως όλοι πλέον έχουν συνειδητοποιήσει πως η Ελλάδα δικαιούται να χρησιμοποιήσει μια «συστημική λύση» για τα κόκκινα δάνεια όπως έκαναν άλλες χώρες και προειδοποιεί ότι η οικονομία δεν πρέπει να εμπλακεί στην προεκλογική περίοδο.

Σε συνέντευξη που δίνει στην εφημερίδα Φιλελεύθερος, ο Γιάννης Στουρνάρας, μεταξύ άλλων, απαντά για το πώς αντιμετωπίζει τις πιέσεις που ασκούνται στον ίδιο και τη σύζυγο του.

“Τις ανοίκειες αυτές επιθέσεις, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, τις αντιμετωπίζω σεβόμενος τον θεσμικό μου ρόλο. Οι επιθέσεις δεν μας αγγίζουν, διότι και εγώ και η σύζυγός μου δεν έχουμε σκελετούς στην ντουλάπα.

Ίσως κανείς άλλος δεν έχει ερευνηθεί όσο εμείς οι δύο τα τελευταία χρόνια από πλείστες όσες κρατικές υπηρεσίες και δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε και κανέναν” αναφέρει.

“Τα εισοδήματά μας είναι πεντακάθαρα, δηλωμένα στο “πόθεν έσχες” εδώ και χρόνια. Θέλω εδώ να εξάρω την προσωπικότητα της συζύγου μου που υφίσταται όσα υφίσταται και τα αντιμετωπίζει με σθένος και αντοχή, απλώς και μόνο γιατί είναι σύζυγός μου.

Αυτό είναι άδικο και θα το πολεμήσουμε με όσα νόμιμα μέσα έχουμε στη διάθεση μας. Και είναι βέβαια αυτονόητο ότι θα συνεχίσω να επιτελώ ανεπηρέαστος τα καθήκοντά μου χωρίς φόβο, να επιδιώκω τον συνεχή εκσυγχρονισμό του τραπεζικού συστήματος και την αμερόληπτη και αντικειμενική ενημέρωση της κοινής γνώμης” συμπληρώνει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:26