10/08/2020 11:47:17

«Αγκαλιάζει» τις δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη ο Νίκος Παππάς 

Παππάς για συμφωνία ΕΛΔΟ - NASA: Τεράστιο βήμα για την Ελλάδα - Media

 

«Καλωσορίζουμε κάθε άποψη που αναδεικνύει τον όλεθρο ενός προγράμματος κομμένου και ραμμένου στα σχέδια του ΔΝΤ». Με τη φράση αυτή απάντησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, στις χθεσινές δηλώσεις του γραμματέα Κοινωνικής Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτη Μαλέλη, που προκάλεσαν αίσθηση.

Μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο news274 ο Ν. Παππάς χαρακτήρισε θετικό το γεγονός στελέχη του προοδευτικού φάσματος «να αντιλαμβάνονται αυτόν τον κίνδυνο για την κοινωνία, η οποία έχει μεγάλες πληγές από τα προγράμματα ΔΝΤ» υπογραμμίζοντας ότι η χώρα «χρειάζεται σταθερή και μακροχρόνια αριστερή διακυβέρνηση».

«Συμφωνώ απόλυτα ότι το πρόγραμμα Μητσοτάκη είναι ολέθριο για τη χώρα και την κοινωνία… Εδώ υπάρχει μια ανάκαμψη συνολικά και της οικονομίας και της κοινωνίας και μια οπισθοδρόμηση πολιτική δεν μπορεί να παράξει αποτελέσματα. Αυτό αποτυπώνεται και σε δηλώσεις στελεχών, και πυκνώνει μια τάση για συνέχιση της προοδευτικής διακυβέρνησης» συμπλήρωσε. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.