search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:00
MENU CLOSE

Τσαμπουκάς Καντέρ με Γιάννη Αντετοκούνμπο και αποβολή του Τούρκου (Video) 

28.12.2018 12:50
Τσαμπουκάς Καντέρ με Γιάννη Αντετοκούνμπο και αποβολή του Τούρκου (Video)  - Media

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ένες Καντέρ είχαν μία έντονη διαφωνία στον αγώνα των Μπακς με τους Νικς (νίκη για το Μιλγουόκι με 112-96) και το αποτέλεσμα ήταν η αποβολή του δεύτερου, ο οποίος πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα.

Ήταν η τέταρτη περίοδος του αγώνα, όταν ο Γιάννης σε μία προσπάθειά του δέχθηκε ένα σκληρό χτύπημα από τον Τούρκο σέντερ, το οποίο δεν χρεώθηκε φάουλ. 

Αποτέλεσμα ήταν να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές λίγο έντονα. Αυτό όμως δεν άρεσε στον Καντέρ, ο οποίος άρχισε να του λέει διάφορα πράγματα, με τον Γιάννη να απαντάει και τον Τούρκο σέντερ να αποφασίζει να κολλήσει το πρόσωπό του στο πρόσωπο του σταρ των Μπακς!

Αποτέλεσμα ήταν να μπουν στη μέση οι συμπαίκτες τους και τελικά και οι διαιτητές, με τους τελευταίους να αποφασίζουν να αποβάλλουν τον Καντέρ.

Δείτε τα δύο βίντεο που δείχνουν τι έγινε στην συγκεκριμένη φάση:

Πηγή: sport24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10