search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:50
MENU CLOSE

Χριστουγεννιάτικη «εισβολή» της Κου Κλουξ Κλαν στην Αγία Πετρούπολη: Τα ρατσιστικά έλατα γέμισαν τους δρόμους(Photos-Video)

28.12.2018 15:13
Χριστουγεννιάτικη «εισβολή» της Κου Κλουξ Κλαν στην Αγία Πετρούπολη: Τα ρατσιστικά έλατα γέμισαν τους δρόμους(Photos-Video) - Media

 

Μια πράξη βανδαλισμού σε δεκάδες χριστουγεννιάτικα δέντρα προκαλεί ερωτήματα για το άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου της Κου Κλουξ Κλαν στην Αγία Πετρούπολη, αυτή την εβδομάδα.

Τα έλατα ήταν συσκευασμένα με τέτοιο τρόπο που έδιναν την εντύπωση ότι  πραγματοποιήθηκε ρατσιστική συγκέντρωση της Κου Κλουξ Κλαν κοντά στον σταθμό του μετρό Primorskaya.

Δεν είναι σαφές αν οι βανδαλιστές ήθελαν να αφήσουν κάποιο μήνυμα υποδυόμενοι την  ρατσιστική ομάδα ή αν απλώς σκόπευαν να δημιουργήσουν έναν στρατό χριστουγεννιάτικων δέντρων «φαντασμάτων», αλλά η ρατσιστική φάρσα επικρίθηκε έντονα στα social media.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:50