24/09/2020 11:06:53

Χριστουγεννιάτικη «εισβολή» της Κου Κλουξ Κλαν στην Αγία Πετρούπολη: Τα ρατσιστικά έλατα γέμισαν τους δρόμους(Photos-Video)

Χριστουγεννιάτικη «εισβολή» της Κου Κλουξ Κλαν στην Αγία Πετρούπολη: Τα ρατσιστικά έλατα γέμισαν τους δρόμους(Photos-Video) - Media

 

Μια πράξη βανδαλισμού σε δεκάδες χριστουγεννιάτικα δέντρα προκαλεί ερωτήματα για το άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου της Κου Κλουξ Κλαν στην Αγία Πετρούπολη, αυτή την εβδομάδα.

Τα έλατα ήταν συσκευασμένα με τέτοιο τρόπο που έδιναν την εντύπωση ότι  πραγματοποιήθηκε ρατσιστική συγκέντρωση της Κου Κλουξ Κλαν κοντά στον σταθμό του μετρό Primorskaya.

Δεν είναι σαφές αν οι βανδαλιστές ήθελαν να αφήσουν κάποιο μήνυμα υποδυόμενοι την  ρατσιστική ομάδα ή αν απλώς σκόπευαν να δημιουργήσουν έναν στρατό χριστουγεννιάτικων δέντρων «φαντασμάτων», αλλά η ρατσιστική φάρσα επικρίθηκε έντονα στα social media.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.