search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:14
MENU CLOSE

Ποια ριάλιτι και talent shows κάνουν πρεμιέρα το 2019

28.12.2018 15:38
Ποια ριάλιτι και talent shows κάνουν πρεμιέρα το 2019 - Media

 

Λίγες μόλις μέρες μας χωρίζουν από το νέο έτος και τα κανάλια ήδη έχουν καταστρώσει τα σχέδιά τους για το δεύτερο μισό της σεζόν. Το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους οι ιθύνοντες των καναλιών ελπίζουν να καταφέρουν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Γι’ αυτό το λόγο ρίχνουν στο τραπέζι ορισμένα βαριά χαρτιά τους. Ριάλιτι αλλά και talent shows αναμένεται να μονοπωλήσουν και πάλι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αφού θα κυριαρχήσουν στο πρόγραμμα των καναλιών.

Πρώτο θα κάνει πρεμιέρα το «Power of Love» στην συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το ριάλιτι σχέσεων θα κάνει πρεμιέρα την πρώτη μέρα του χρόνου και θα μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 21:00. Στη συνέχεια, όταν ολοκληρωθεί το «My Style Rocks» θα πάρει τη θέση του στο πρόγραμμα του σταθμού το απόγευμα. Στην παρουσίαση θα είναι και φέτος η Μαρία Μπακοδήμου.

Τον Φεβρουάριο αναμένεται στο κανάλι του Φαλήρου και ο τρίτος κύκλος του «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στις οθόνες μας αρκετά διαφοροποιημένο σε σχέση με τους προηγούμενους δύο κύκλους. Το κόνσεπτ θα είναι Ελλάδα – Τουρκία με εμπλουτισμένες δοκιμασίες. Στην παρουσίαση θα είναι και πάλι ο Σάκης Τανιμανίδης ενώ από την πλευρά της Τουρκίας ο Acun Ilicali θα είναι στο τιμόνι.

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου θα κάνει κατά πάσα πιθανότητα πρεμιέρα το «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1.

Η Μαρία Μπεκατώρου θα είναι και πάλι στο τιμόνι ενώ θα μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένο λόγω των υποχρεώσεων των συμμετεχόντων. Τάκης Ζαχαράτος, Δημήτρης Σταρόβας και Μαρία Σολωμού θα είναι στην κριτική επιτροπή. Οι Αργύρης Αγγέλου, Ελένη Φιλίνη, Πασχάλης Τσαρούχας, Κατερίνα Στικούδη, Ευθύμης Ζησάκης και Μελίνα Μακρή έχουν ήδη κλείσει με την παραγωγή.

Μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται και η πρεμιέρα του X – Factor από τη συχνότητα του Open. Η Δέσποινα Βανδή θα είναι στην παρουσίαση στην πρώτη της απόπειρα σε αυτό το πόστο. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή.

Μέσα στον Ιανουάριο επιστρέφει το «MasteChef» από τη συχνότητα του Star. Ο μαγειρικός διαγωνισμός του καναλιού της Κηφισιάς την περασμένη σεζόν σάρωσε σε τηλεθέαση αφού οι πινελιές ριάλιτι ήταν έντονες. Στην κριτική επιτροπή παραμένουν οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39