search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:29
MENU CLOSE

«Ξέφυγαν» οι ακροδεξιοί που συγκυβερνούν την Αυστρία – «Σου εύχομαι να υποστείς ομαδικό βιασμό από πρόσφυγες»

28.12.2018 18:40
«Ξέφυγαν» οι ακροδεξιοί που συγκυβερνούν την Αυστρία - «Σου εύχομαι να υποστείς ομαδικό βιασμό από πρόσφυγες» - Media

 

Αντιδρώντας στον πρωτοφανή σάλο που προκάλεσε η σκανδαλώδης ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εναντίον μίας πρώην βουλευτή των Αυστριακών Πρασίνων, γνωστό στέλεχος του συγκυβερνώντος στην Αυστρία ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων παραιτήθηκε από αναπληρωτής δημοτικός σύμβουλος στην πόλη Γκρισκίρχεν της Άνω Αυστρίας και από κομματικό μέλος.

Πέραν της παραίτησής του, ο ίδιος θα έχει να αντιμετωπίσει και ποινική δίωξη εναντίον του, καθώς η πρώην βουλευτής των Πρασίνων και πρώην αρμόδια του κόμματος της για θέματα μειονοτήτων και μετανάστευσης Άλεβ Κορούν, αναμένεται να προσφύγει την ερχόμενη εβδομάδα στη Δικαιοσύνη.

Στην χαρακτηριζόμενη ως πρωτοφανής σε χυδαιότητα και προκλητικότητα, ανάρτησή του, το στέλεχος του Κόμματος των Ελευθέρων, είχε “ευχηθεί” – ούτε λίγο ούτε πολύ – στην πρώην βουλευτή των Πρασίνων, να υποστεί “ομαδικό βιασμό από πρόσφυγες”.

ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:27