16/12/2019 09:13:41

«Ξέφυγαν» οι ακροδεξιοί που συγκυβερνούν την Αυστρία - «Σου εύχομαι να υποστείς ομαδικό βιασμό από πρόσφυγες»

«Ξέφυγαν» οι ακροδεξιοί που συγκυβερνούν την Αυστρία - «Σου εύχομαι να υποστείς ομαδικό βιασμό από πρόσφυγες» - Media

 

Αντιδρώντας στον πρωτοφανή σάλο που προκάλεσε η σκανδαλώδης ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εναντίον μίας πρώην βουλευτή των Αυστριακών Πρασίνων, γνωστό στέλεχος του συγκυβερνώντος στην Αυστρία ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων παραιτήθηκε από αναπληρωτής δημοτικός σύμβουλος στην πόλη Γκρισκίρχεν της Άνω Αυστρίας και από κομματικό μέλος.

Πέραν της παραίτησής του, ο ίδιος θα έχει να αντιμετωπίσει και ποινική δίωξη εναντίον του, καθώς η πρώην βουλευτής των Πρασίνων και πρώην αρμόδια του κόμματος της για θέματα μειονοτήτων και μετανάστευσης Άλεβ Κορούν, αναμένεται να προσφύγει την ερχόμενη εβδομάδα στη Δικαιοσύνη.

Στην χαρακτηριζόμενη ως πρωτοφανής σε χυδαιότητα και προκλητικότητα, ανάρτησή του, το στέλεχος του Κόμματος των Ελευθέρων, είχε "ευχηθεί" - ούτε λίγο ούτε πολύ - στην πρώην βουλευτή των Πρασίνων, να υποστεί "ομαδικό βιασμό από πρόσφυγες".

ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.