search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:26
MENU CLOSE

«Κόλαση» στο Instagram: Οργή των χρηστών για τη μεγάλη αλλαγή

29.12.2018 14:30
Instagram: Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης θα μαντεύει την ηλικία των χρηστών - Media
 
Την οργή των χρηστών του προκάλεσε το Instagram, αφού μια «αναβάθμιση» της εφαρμογής που ήταν υπό δοκιμή έγινε κατά λάθος διαθέσιμη σε εκατομμύρια χρήστες του.
 
Η αλλαγή είχε να κάνει με την προβολή του feed: Ο χρήστης για να κινηθεί εντός του έπρεπε να κινήσει το δάχτυλό του οριζόντια, αντί για κάθετα. Ωστόσο, μόλις αυτό «βγήκε προς τα έξω», χρήστες έσπευσαν στο Twitter για να παραπονεθούν και να απαιτήσουν την επιστροφή της γνώριμης, κάθετης μεθόδου scrolling.
 
Όπως αναφέρει το BBC, το update αυτό (που έκανε πολλούς χρήστες να συγκρίνουν το Instagram με το Tinder) ήταν «στον αέρα» για περίπου μία ώρα πριν την ανάκλησή του. Σε tweet του, ο Άνταμ Μοζέρι, head of product, ζήτησε συγγνώμη, υπογραμμίζοντας πως κανονικά θα ήταν μια πολύ μικρή δοκιμή, η οποία έλαβε πολύ μεγαλύτερη έκταση από ό,τι είχε προγραμματιστεί.
 
Σε κάθε περίπτωση, το update αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του hashtag #instagramupdate στο Twitter, το οποίο συνόδευε πολλά, κυρίως αρνητικά, σχόλια. Πολλοί ζητούσαν την επιστροφή των συνιδρυτών της δημοφιλούς υπηρεσίας, Κέβιν Σίστρομ και Μάικ Κρίγκερ, που είχαν αποχωρήσει νωρίτερα μέσα στο έτος.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:26