search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:38
MENU CLOSE

Η Ανεγκρέτ εκτόπισε την Άνγκελα

30.12.2018 16:02
Η Ανεγκρέτ εκτόπισε την Άνγκελα - Media
 
Η Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ, η νέα ηγέτιδα των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) είναι πιο δημοφιλής από την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, η οποία στήριξε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του κόμματος, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
 
Η δημοσκόπηση της εταιρείας Emnid για λογαριασμό της εφημερίδας Bild am Sonntag δείχνει ότι το 45% των Γερμανών θα επιθυμούσε να διαδαματίσει η Κραμπ-Καρενμπάουερ κεντρικό ρόλο στην πολιτική σκηνή της χώρας την επόμενη χρονιά. Τέσσερις στους δέκα Γερμανούς (40%) θέλουν να συνεχίσει και η Μέρκελ να παίζει σημαντικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.
 
Ένας στους τρεις (33%) θεωρεί ότι ο Φρίντριχ Μερτς, που ηττήθηκε από την Κραμπ-Καρενμπάουερ στις εσωκομματικές εκλογές, πρέπει να έχει βασικό ρόλο την επόμενη χρονιά.
 
Σε άλλη δημοσκόπηση, της εταιρείας YouGov, το 43% των ερωτηθέντων απάντησε ότι θέλει να παραμείνει η Μέρκελ στην καγκελαρία μέχρι τη λήξη της θητείας της, το 2021.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:36