search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:13
MENU CLOSE

«Τατουάζ»: Μεγάλες ανατροπές έρχονται το 2019 – Τι αποκαλύπτει η Δανάη Παππά

30.12.2018 17:45
«Τατουάζ»: Μεγάλες ανατροπές έρχονται το 2019 - Τι αποκαλύπτει η Δανάη Παππά - Media

 

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ» σύμφωνα με όσα δήλωσε η Δανάη Παππά σε συνέντευξή της στο περιοδικό «TV Εθνος».

Ξεκινώ με τις εξελίξεις προσεχώς στο Τατουάζ. Η σχέση του Άλεξ με την Άννα πέρασε κρίση αλλά τα ξαναβρήκαν. Τι θα συμβεί για το ζευγάρι μέσα στο 2019;

Πράγματι τα βρήκαν αλλά τα προβλήματα δεν σταματούν ποτέ. Έρχεται λοιπόν μια νέα εξέλιξη που θα φέρει και πάλι τα πάνω κάτω στη σχέση τους. Η Άννα και ο Άλεξ θα αναγκαστούν να χωρίσουν. Όχι γιατί δεν θέλουν να είναι μαζί… Ένα περιστατικό θα τους αναγκάσει να μείνουν για πολύ καιρό χώρια.

Η Άννα πώς θα διαχειριστεί αυτή την κατάσταση;

Νιώθει πως χωρίς λόγο βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν τις προκάλεσε η ίδια. Χωρίς να φταίει σε κάτι.

Τι άλλο να περιμένουμε από τη σειρά στα επεισόδια της νέας χρονιάς;

Το 2019 θα ανατραπεί η ζωή όλων των ζευγαριών στο Τατουάζ . Σε όλα τα ζευγάρια θα συμβεί κάτι που θα ανατρέψει τις μέχρι τώρα ισορροπίες τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00