24/02/2020 04:49:43

Νέο «τελεσίγραφο» ΔΕΗ στη ΛΑΡΚΟ: Πότε «τραβάει την πρίζα» αν δεν πληρωθεί

Νέο «τελεσίγραφο» ΔΕΗ στη ΛΑΡΚΟ: Πότε «τραβάει την πρίζα» αν δεν πληρωθεί - Media

 

Για τις 11 Ιανουαρίου μετέθεσε η διοίκηση της ΔΕΗ την καταληκτική ημερομηνία για τη διευθέτηση των οφειλών της ΛΑΡΚΟ προς την επιχείρηση.

Σε σχετική ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται ότι η παράταση δίνεται με πνεύμα καλής θέλησης, ωστόσο σε περίπτωση που δεν δοθεί λύση θα επέλθει άρση εκπροσώπησης, με ό,τι αυτό σημαίνει για τη βιομηχανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ΔΕΗ, παρά το γεγονός ότι οι προτάσεις της ΛΑΡΚΟ μέχρι στιγμής ουδόλως ανταποκρίνονται στις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί, όπως η πλήρης εξόφληση των τρεχουσών μηνιαίων καταναλώσεων με τις απαραίτητες εγγυήσεις, ενόψει της συνέχισης των συζητήσεων και, για μια ακόμη φορά, με πνεύμα καλής θέλησης, αποφάσισε τη μετάθεση της ημερομηνίας ισχύος των επιπτώσεων της άρσης εκπροσώπησης, και κατά συνέπεια τη συνέχιση του εφοδιασμού της ΛΑΡΚΟ με ηλεκτρική ενέργεια μέχρι και την 11 η Ιανουαρίου 2019.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.