search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:54
MENU CLOSE

Τι αγόρασε ο «Ροκ» στη μαμά του για τα Χριστούγεννα (Video)

31.12.2018 18:16
Τι αγόρασε ο «Ροκ» στη μαμά του για τα Χριστούγεννα (Video) - Media

 

Ο Ντουέν «The Rock» Τζόνσον απέκτησε ακόμα ένα ψευδώνυμο αυτά τα Χριστούγεννα, λέγεται πλέον «Dw-anta Claus».

Ο αστέρας του Χόλιγουντ μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο με τη μαμά του Άτα και τις αντιδράσεις της μόλις είδε το δώρο που της πήρες ο γιος της για τα Χριστούγεννα.

«Αυτή ήταν μία καλή έκπληξη, αγόρασα για τη μαμά μου ένα νέο σπίτι ως δώρο για τα Χριστούγεννα» ξεκίνησε να λέει στο βίντεο πριν εξηγήσει ότι πέρασε τα παιδικά του χρόνια μετακομίζοντας από το ένα μικρό στο άλλο μικρό διαμέρισμα σε όλη τη χώρα, καθώς οι γονείς του προσπαθούσαν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.

«Το πρώτο δικό τους σπίτι στο οποίο έζησαν οι γονείς μου ήταν εκείνο που τους αγόρασα το 1999. Μετά από πέντε χρόνια χώρισαν […] και τα πράγματα έγιναν κάπως περίπλοκα. Έκτοτε έκανα ότι μπορούσα ώστε η μαμά και μπαμπάς μου να έχουν ό,τι χρειάζονται».

«Αυτό το δώρο είναι ιδιαίτερο δώρο και η στιγμή είναι πολύ σημαντική και της είπα να επιλέξει οποιοδήποτε σπίτι θέλει, οπουδήποτε το θέλει», συνέχισε ο Τζόνσον.

Ο «The Rock» θεωρεί την οικογένεια πολύ σημαντική και πρόσφορα μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram φωτογραφία μαζί με τις μικρότερες κόρες του Τζάσμιν και Τιάνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:54