search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:42
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος: Θέλουμε μια δημοτική Αρχή που θα έχει ρίζες στις γειτονιές της Αθήνας

02.01.2019 08:25
Για το Big Brother και τα κοινωνικά δικαιώματα το πρώτο δημόσιο σχόλιο του Ν. Ηλιόπουλου  - Media

 

«Χρειαζόμαστε μια δημοτική Αρχή που θα ξέρει να ακούει, που θα έχει ρίζες στις γειτονιές της Αθήνας και δεν θα είναι κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους του δημαρχείου». Αυτά τονίζει, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει επίσης πως «η κοινωνική αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην αλλαγή της Αθήνας. Με εργαλείο το κτιριακό απόθεμα του δήμου, μπορούμε να προωθήσουμε την κοινωνική κατοικία για νέα ζευγάρια, νέους επιστήμονες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. [Επίσης], να δημιουργήσουμε απαραίτητες κοινωξικές υποδομές, όπως είναι οι παιδικοί ασταθμοί».

Ο υποψήφιος δήμαρχος δηλώνει ότι «ως δημοτική Αρχή, θα δώσουμε βάρος στο ζήτημα των ελεύθερων χώρων, στη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών, στην αναβάθμιση των σχολείων. Θε εργαστούμε για όλα αυτά που μπορεί να φαίνονται μικρά, όπως η καθαριότητα και το πράσινο, αλλά αποτελούν όρο αξιοπρέπειας για χιλιάδες πολίτες».

Τέλος, ο κ. Ηλιόπουλος τονίζει πως η Αθήνα χρειάζεται μαι μεγάλη συμμαχία για να μπορέσει να αλλάξει. «Αυτή η συμμαχία δεν περιορίζεται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Ξεκινάει από τις γειτονιές. Θα δουλέψουμε μαζί με κάθε πολίτη, με κάθε κίνηση γειτονιάς, με κάθε σύλλογο που θα διεκδικήσει την αλλαγή», τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος της πρωτεύουσας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:40