search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:26
MENU CLOSE

Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στον Πειραιά – Είχε συλληφθεί ξανά για απόπειρα ανθρωποκτονίας

02.01.2019 11:55

 

Παραδόθηκε στις αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου Ηλία έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. 

Ο δράστης είχε εντοπιστεί από την ΕΛ.ΑΣ και βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις μεσω του δικηγόρου του για την παράδοσή του

Ο νεαρός από τη Νίκαια, διανομέας στο επάγγελμα διασκέδαζε με την παρέα του σε νυχτερινό μαγαζί όταν άρχισαν να λογομαχούν με τον δράστη που είχε έρθει για να διασκεδάσει και αυτός με την παρέα του.

Ο λόγος του διαξιφισμού ήταν μία γυναίκα. Ο δράστης είναι ένας 30χρονος από τον Άγιο Δομίνικο, γνωστός θαμώνας του Πειραιά, με πλούσιο ποινικό παρελθόν. Είχε συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας με μαχαίρι, ναρκωτικά, παράνομη οπλοκατοχή κλπ. Χαρακτηρίζεται οξύθυμος και βίαιος ενώ έμπλεκε τακτικά σε καβγάδες.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο 21χρονος να μην ήταν ο άνθρωπος ο οποίος «πρόσβαλε», κατά τη γνώμη του, τον δράστη, αλλά τον μπέρδεψε με τον δίδυμο αδελφό του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:23