search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:41
MENU CLOSE

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: Με ενοχλεί η στάση Πολάκη

03.01.2019 09:45
Ανατροπή στην υπόθεση της 51χρονης που βρέθηκε νεκρή σε παραλία: Μήνυση καταθέτει η οικογένεια - Media

 

Αντίθετη με τις παρεμβάσεις Πολάκη στη δικαιοσύνη δήλωση η υφυπουργός Αμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και ξεκαθάρισε πως θα αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

«Δεν συμφωνώ με αυτά που είπε ο Πολάκης, με τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. Αυτά γίνονταν και γίνονται δυστυχώς…

Η Δικαιοσύνη έχει πολλή δουλειά το καταλαβαίνω, έχει μεγάλες υποθέσεις με τις οποίες πρέπει να ασχοληθεί, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν πιο γρήγορα», δήλωσε η υφυπουργός στο ραδιόφωνο FocusFM.

«Με ενοχλεί η στάση του κ. Πολάκη. Κάθε Πολάκης και κάθε Κόλλια έχουν την άποψή τους και την εκφράζουν, δεν εκφράζουν όμως όλο το φάσμα της πολιτικής», πρόσθεσε, μεταξυ άλλων, η υφυπουργός.

«Καλώς ή κακώς ο Κουφοντίνας αξιοποιεί ένα νόμο του κράτους, για μένα κακώς. Προφανώς και είναι προκλητικό» δήλωσε η υφυπουργός Αμυνας, μετά τις απίστευτες εικόνες του τρομοκράτη να κάνει βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, επωφελούμενος άδειας από τις φυλακές.

«Η Συμφωνία των Πρεσπών, δεν είναι συμφωνία, αν δεν κυρωθεί από το Κοινοβούλιο. Έγινε προσπάθεια για να αλλάξει γνώμη ο κ. Παπαχριστόπουλος, αλλά δεν αλλάζει. Τουλάχιστον δεσμεύτηκε να παραδώσει την έδρα του. Οι υπόλοιποι έχουμε πει τι θα κάνουμε.

Όταν και αν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, θα φύγουμε από τα υπουργεία μας. Δεν φύγαμε ακόμη, για να πιάσουμε τον Μανιαδάκη και τον κάθε Μανιαδάκη, που έκανε κακό στη χώρα μας», είπε η κυρία Κόλλια-Τσαρουχά, επαναλαμβάνοντας τις θέσεις του Πάνου Καμμένου ότι οι ΑΝΕΛ θα αποσύρουν τους υπουργούς από την κυβέρνηση όταν έρθει στην βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

«Εγώ προσωπικά δεν ήθελα να φύγω από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και το είχα πει. Δεν ζήτησα να πάω αλλού», κατέληξε η υφυπουργός Αμυνας, η οποία θα είναι υποψήφια στην Θεσσαλονίκη με τους ΑΝΕΛ, στις προσεχείς εκλογές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48