search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:40
MENU CLOSE

Δολοφονία στην Κέρκυρα: Ανατριχιαστικές στιγμές κατά την αναπαράσταση του εγκλήματος (Photos)

03.01.2019 15:00
Δολοφονία στην Κέρκυρα: Ανατριχιαστικές στιγμές κατά την αναπαράσταση του εγκλήματος (Photos) - Media
 
«Σας παρακαλώ, βοηθήστε με να βρω το παιδί μου», είναι η φράση που έλεγε ξανά και ξανά μέχρι στο τέλος να «λυγίσει» και να ομολογήσει ο 52χρονος πατέρας – δράστης του φριχτού εγκλήματος στην Κέρκυρα, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ.
 
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, χρειάστηκαν επτά ώρες ανάκρισης μέχρι να τον κάνουν να «σπάσει» και να ομολογήσει ότι σκότωσε την 29χρονη με βαρύ οικοδομικό εργαλείο.
Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της άτυχης κοπέλας χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης και το πτώμα της εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα θαμμένο στην πίσω πλευρά του σπιτιού του πατέρα της στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.
 
Μάλιστα, οι αστυνομικοί οδήγησαν τον κατ’ ομολογία δολοφόνο στο σημείο που βρέθηκε θαμμένο το θύμα, προκειμένου να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος, αλλά και να βρεθεί το όπλο του φόνου.
Τελικά, ο λοστός με τον οποίο ο πατέρας δολοφόνησε δι’ ασήμαντον αφορμήν την κόρη του βρέθηκε σε παρακείμενη αποθήκη.
Εν τω μεταξύ, η ιατροδικαστής, μιλώντας στο Corfutvnews, ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, τα οποία επέφεραν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο θύμα. Όπως είπε, η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή.
 
Πηγή: Corfu TV News
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28