search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50
MENU CLOSE

Χιονοστιβάδα στη Νορβηγία – Αγνοούνται τέσσερα άτομα

03.01.2019 16:21
Τουρκία: Ξεμένουν από νερό - «Στεγνώνει» και η Κωνσταντινούπολη σε 45 ημέρες (Photo) - Media

 

Τέσσερις τουρίστες από τη Σουηδία και τη Φινλανδία αγνοούνται και εκφράζονται φόβοι ότι παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα στη βόρεια Νορβηγία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η χιονοστιβάδα έπληξε την Τετάρτη την περιοχή Τρομς, στον Αρκτικό Κύκλο, η οποία είναι πολύ δημοφιλής στους σκιέρ. Τρεις Φινλανδοί και ένας Σουηδός έκαναν σκι εκεί και δηλώθηκαν αγνοούμενοι νωρίς το απόγευμα.

Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στις ομάδες διάσωσης να συνεχίσουν το έργο τους σήμερα. Ωστόσο, η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης δεν έχει διακοπεί.

“Ο όγκος του χιονιού είναι τεράστιος. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προκληθεί νέα χιονοστιβάδα… και στην περιοχή επικρατεί θύελλα”, είπεη αρχηγός της αστυνομίας του Τρμος, Άστριντ Ελίζαμπετ Νίλσεν.

Νωρίτερα, η τοπική αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι αρχές υποθέτουν πως οι αγνοούμενοι τουρίστες παρασύρθηκαν από τη χιονοστιβάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50