search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:59
MENU CLOSE

Αχνιστά μπισκοτάκια με χασισέλαιο προσέφερε σε εκκλησία 74χρονος

03.01.2019 18:47
Διαδικτυακή... περικύκλωση - Πώς να προστατευτείτε από τον ιντερνετικό καπιταλισμό που... καραδοκεί - Media

 

Στα επείγοντα περιστατικά έστειλε ένας 74χρονος άνδρας όσους άτυχους θρησκευόμενους καθολικής εκκλησίας δοκίμασαν από τα χεράκια του, μπισκοτάκια παρασκευασμένα με έλαιο ινδικής κάνναβης.

Για την ακρίβεια σε αποστολική καθολική εκκλησία στο Μπλούμιγκτον της Ιντιάνα τουλάχιστον έξι άτομα που παρίσταντο δοκίμασαν από τα μπισκότα που παρασκεύασε ο κ. Τζόουνς, «βουτηγμένα» με THC.

THC είναι η κωδική ονομασία της χημικής ένωσης τετραϋδροκανναβινόλη, που περιέχεται σε αποξηραμένα άνθη μαριχουάνας και στο χασίς. Αν και αρχικά ο κ. Τζόουνς αρνήθηκε αρχικά την χρήση ελαίου χασίς για τα μπισκότα και γενικότερα τη χρήση οιουδήποτε παράνομου συστατικού, έρευνα στο σπίτι του κατέληξε στον εντοπισμό ενός δοχείου με καστανές κάψουλες που περιελάμβαναν ένα ύποπτο έλαιο. Το έλαιο αυτό, μετά από κλινικές εξετάσεις αποδείχθηκε πως περιείχε την ουσία THC.

Ο ηλικιωμένος παραδόθηκε στις αρχές έπειτα από την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του και κατηγορήθηκε για εγκληματική αμέλεια και κατοχή χασισέλαιου. Αρκετοί μάλιστα από τους εκκλησιαζόμενους παραπονέθηκαν για ανεπιθύμητες επιδράσεις από τα μπισκότα, καταλήγοντας στα επείγοντα του τοπικού νοσοκομείου.

‘Προσευχόμαστε για όσους εμπλέκονται” αναφέρει ο ιερωμένος της εκκλησίας, προσθέτοντας πως προσεύχεται και για τον κ. Τζόουνς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53