search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:14
MENU CLOSE

Στο Sport 24 Radio ο Τάσος Νικολογιάννης

04.01.2019 08:31
Στο Sport 24 Radio ο Τάσος Νικολογιάννης - Media

 

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον κόσμο του ραδιοφώνου η είδηση της απόλυσης του Τάσου Νικολογιάννη από τον ΣΠΟΡ FM ύστερα από 18 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, αιτία της απομάκρυνσής του ήταν η αντίθεση του Γιάννη Αλαφούζου σχετικά με όσα ο ίδιος είπε στην εκπομπή Πανούτσου – Καρπετόπουλου σχετικά με την υπόθεση του εκατομμυρίου που ο Ταϊλανδός Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ έβαλε στον Παναθηναϊκό.

Ο Νικολογιάννης, όμως, δεν άργησε να βρει νέα ραδιοφωνική στέγη.

Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος θα κρατά από τώρα και στο εξής συντροφιά στο κοινό του μέσα από τη συχνότητα του Sport24 Radio 103.3, μεταδίδοντας το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

H επίσημη ανακοίνωση έχει ήδη λάβει χώρα.

«Ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3 ανακοίνωσε την μεγάλη μεταγραφή. Ο Τάσος Νικολογιάννης από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου θα είναι ο… τρίτος παίκτης στο «10 το κακό» παρέα φυσικά με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Γιάννη Φιλέρη.
Συστάσεις φυσικά για τον Τάσο Νικολογιάννη περιττεύουν, καθώς η σταδιοδρομία του όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστή. Από την ερχόμενη Δευτέρα, λοιπόν, ο Τάσος Νικολογιάννης θα παίζει… δυνατά στο «10 το κακό» στον Sport24 Radio 103.3!», διαβάζουμε στο αθλητικό site του ομίλου.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:09