search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:51
MENU CLOSE

Φώφη Γεννηματά: Ζητώ καθαρή εντολή για να εγγυηθώ την συνεννόηση

04.01.2019 09:22
Το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά για τη Γιορτή της Μητέρας και οι φωτογραφίες  - Media

 

Καθαρή εντολή για να μπορέσει το Κίνημα Αλλαγής να εγγυηθεί την αναγκαία συνεννόηση ζητά από τον ελληνικό λαό η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στο Καρφί, καλώντας τον ταυτόχρονα να στρέψει την πλάτη σε όλους όσους θέλουν να τον διχάσουν ξανά, στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι ο νέος φορέας είναι πανέτοιμος για τις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις του 2019, προσθέτοντας ότι «ο δικός μας στόχος είναι να διαμορφωθούν ισχυροί, πραγματικά προοδευτικοί συσχετισμοί παντού. Στις τοπικές κοινωνίες, στις Περιφέρειες , στο Εθνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Στην ερώτηση αν βλέπει κίνδυνο απομόνωσης του Κινήματος Αλλαγής από τα υπόλοιπα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης, με αφορμή το φλερτ του Αλέξη Τσίπρα με τους ευρωπαίους σοσιαλιστές, η κ. Γεννηματά κάνει λόγο για σαλταδόρους της πολιτικής που όχι μόνο δεν μπορούν να απομονώσουν το Κίνημα Αλλαγής, αλλά θα καταδικαστούν και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Αναφορικά με τις υποψηφιότητες προβεβλημένων στελεχών, ξεκαθαρίζει ότι όλα θα γίνουν με τη σειρά τους και στην ώρα τους ενώ, σε ό,τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνει πως πρόκειται για μια κακή συμφωνία, επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα, για αυτό, όπως επισημαίνει, «και όταν έρθει για κύρωση η συμφωνία στη Βουλή, η κοινοβουλευτική μας ομάδα, θα την καταψηφίσει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:49