search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:04
MENU CLOSE

Σόφη Ζαννίνου: Το έχω φάει το κερατάκι μου – Έκανα παρέα με τον τάρανδο

04.01.2019 10:31
Σόφη Ζαννίνου: Το έχω φάει το κερατάκι μου - Έκανα παρέα με τον τάρανδο - Media

 

Για τις προσωπικές της σχέσεις μίλησε στο Happy Day η Σόφη Ζαννίνου, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει σχέση με μικρότερο άνδρα και πως έπεσε θύμα απιστίας.

«Αυτή την περίοδο είμαι στη φάση που και η καρδιά μου είναι γεμάτη και το πορτοφόλι μου είναι γεμάτο και το κρεβάτι μου είναι άδειο. Περνάω πολύ ωραία. Είμαι ήρεμη. Γιατί όπως και να το κάνουμε, τα ερωτικά έχουν και τις αντάρες τους και τα ωραία τους, αλλά έχουν και τα άσχημα τους. Αν είναι όλα ωραία, μια χαρά. Αλλά όταν έχουν κι άσχημα, δεν αντέχεται! Και τώρα που μπήκα εγώ στα… 32 δεν είναι να με πιάσει και κανένα έμφραγμα, μια χαρά είμαι μόνη μου» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Κουράγιο στα προσωπικά μου έχω κάνει πολύ, αλλά όχι τη χαζή. Είχα μεγάλη υπομονή. Όλοι το κερατάκι μας το έχουμε φάει.. Κακά τα ψέματα. Εντάξει, και παρέα έχω κάνει με τον τάρανδο και ο τάρανδος μαζί μου, έχουμε πει και τον πόνο μας. Εγώ δεν διώχνω ποτέ κανέναν, φεύγω εγώ. Πάντα».

Και κατέληξε: « Βεβαίως και με φλερτάρουν. Και πάρα πολύ μικρές ηλικίες. τους λείπει η μαμά τους. Αν κάποιος ήταν νέος σε ηλικία και ώριμος στο μυαλό θα προχωρούσα σε σχέση μαζί του. Αν ήταν νέος και ανώριμος, όχι βέβαια. Έχω κάνει σχέση με νεότερο μου. Ήταν τέλεια»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39