search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:58
MENU CLOSE

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος που έπεσε θύμα αρπαγής στον Πειραιά

04.01.2019 10:48
Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος που έπεσε θύμα αρπαγής στον Πειραιά  - Media

 

Ελεύθερος και καλά στην υγεία του είναι ο 51χρονος επιχειρηματίας που έπεσε θύμα αρπαγής από τέσσερα άτομα στην Ακτή Θεμιστοκλέους, στον Πειραιά, την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή προϊόντων και τον εφοδιασμό πρεσβειών και πλοίων, προσεγγίστηκε στις 27 Δεκεμβρίου από τέσσερα άτομα, με μεγάλη σωματική διάπλαση, που τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του 51χρονου και πήραν την κατάθεσή του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έπεσε σε διάφορες αντιφάσεις στην κατάθεσή του.

Μάλιστα, ο 51χρονος φέρεται να απελευθερώθηκε από τους δράστες την Πέμπτη (3/1/2019) και επικοινώνησε την επόμενη μέρα (4/1/2019) με τις αστυνομικές αρχές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33