17/10/2019 17:22:14

Μαινόμενος ταύρος τρύπησε νεαρό και τραυμάτισε άλλους τριάντα (Σκληρό Video)

Μαινόμενος ταύρος τρύπησε νεαρό και τραυμάτισε άλλους τριάντα (Σκληρό Video) - Media


Μια ταυρομαχία στην Κολομβία δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν οι θεατές αφού ένας μαινόμενος ταύρος τραυμάτισε πολύ σοβαρά έναν νεαρό με τα κέρατά του και συνέχισε να επιτίθεται μανιωδώς προς άπαντες, τραυματίζοντας δεκάδες ακόμη άτομα.

Το παραδοσιακό τοπικό φεστιβάλ «κοραλέχα» επιτρέπει σε θεατές να μπαίνουν στην αρένα και να αντιμετωπίζουν τους ταύρους με ότι αποτέλεσμα συνεπάγεται αυτό.

Έτσι, η πόλη Καυκάσια στη βορειοδυτική Κολομβία βάφτηκε με αίμα αφού στο βίντεο διακρίνεται ένας νεαρός αψηφώντας τον κίνδυνο να πλησιάζει έναν πελώριο ταύρο και στη συνέχεια να γνωρίζει με τον πλέον άσχημο τρόπο την ορμή του.

Θεατές ουρλιάζουν στο θέαμα και μάταια προσπαθούν να του τραβήξουν την προσοχή. Κι όταν το καταφέρνουν, αντιμετωπίζουν οι ίδιοι τα κέρατά του. Μάλιστα, στη συνέχεια του βίντεο, διακρίνεται ένα άλογο σωριασμένο στο έδαφος να δέχεται την επίθεση του ταύρου.

 

Σύμφωνα με τον διοικητή της αστυνομίας της πόλης, Ανταλχις Βισκάινο «πάνω από τριάντα άνθρωποι τραυματίστηκαν, ορισμένοι εκ των οποίων παιδιά σε διάφορα μέρη του σώματος».

Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν ότι δεν είχαν λάβει τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας οι υπεύθυνοι του εξαήμερου φεστιβάλ, όπου επιτρέπεται ακόμη και σε μικρά παιδιά να μπαίνουν στην αρένα.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πλούσιοι κτηματίες προσφέρουν έως και 150 ευρώ αμοιβή σε φτωχούς ανθρώπους -ακόμη και σε άτομα που στερούνται κάθε εμπειρίας- προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους ταύρους. «Υπήρχαν ακόμη και έγκυες ή γυναίκες με νήπια στα χέρια και παιδιά που κυκλοφορούσαν μόνα τους στην αρένα», ανέφερε ο δημοσιογράφος Λέντερμαν Ορτίθ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.