search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:24
MENU CLOSE

Κακοκαιρία: Απαγορεύτηκε η κίνηση φορτηγών σε μέρος της Εγνατίας

04.01.2019 15:01
Κακοκαιρία: Απαγορεύτηκε η κίνηση φορτηγών σε μέρος της Εγνατίας - Media
 
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση-παγετός), αποφάσισε σε τμήμα της Εγνατίας Οδού η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
 
Ειδικότερα, από τη 1 το μεσημέρι και μέχρι την ύφεση των δυσμενών καιρικών φαινομένων, ισχύει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Εγνατία Οδό, από την Χ/Θ 366+000 (Κ-25Α) Κόμβος Βαγιοχωρίου έως την Χ/Θ 394+000 (Κ-27) Κόμβος Ασπροβάλτας.
 
Η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και των λεωφορείων άνω των 3,5 τόνων θα γίνεται ως εξής:
  • για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Καβάλα : έξοδος από την Εγνατία Οδό μέσω του Κόμβου Βαγιοχωρίου, κίνηση στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας, εν συνεχεία στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, και έξοδος στην Εγνατία Οδό από Κόμβο Ασπροβάλτας
  • για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη : έξοδος από την Εγνατία Οδό μέσω του Κόμβου Ασπροβάλτας, κίνηση στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, εν συνεχεία στην Επαρχιακή Οδό Ρεντίνας – Λαγκαδά και έξοδος στην Εγνατία Οδό από Κόμβο Βαγιοχωρίου.
Από τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:24