search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:48
MENU CLOSE

Για παιδεραστία κατηγορείται ο τραγουδιστής R.Kelly

05.01.2019 09:17
Για παιδεραστία κατηγορείται ο τραγουδιστής R.Kelly - Media

 

Σεξουαλικές σχέσεις με κορίτσια  κάτω των 16 ετών, ενώ εκείνος ήταν ενήλικος κατηγορείτε ότι είχε ο Αμερικανός τραγουδιστής και παραγωγός R.Kelly σε ένα ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε χθες Πέμπτη.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, οι κατηγορίες αυτές μπορούν να τον φέρουν αντιμέτωπο με ποινικές διώξεις.

Διάρκειας έξι ωρών, αυτό το ντοκιμαντέρ, που προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime σε έξι επεισόδια, ρίχνει φως στις κατηγορίες, που διατυπώθηκαν εδώ και αρκετά χρόνια σε βάρος του Ρόμπερτ Σιλβέστερ Κέλι, όπως είναι το πραγματικό του όνομα.

Ο τραγουδιστής και παραγωγός, ηλικίας 51 ετών, δημιουργός της επιτυχίας «I believe I can fly» είχε κατηγορηθεί το 2002 ότι είχε βιντεοσκοπήσει τη σεξουαλική συνεύρεση που είχε ο ίδιος με ένα κορίτσι 14 ετών, όμως αθωώθηκε το 2008.

Η ομάδα του «Surviving R. Kelly» πήρε δεκάδες συνεντεύξεις από πρόσωπα που είχαν επαφές με τον καλλιτέχνη.
Πρώην συνεργάτιδές του R.Kelly περιγράφουν ότι έγιναν μάρτυρες των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ εκείνου και τριών κοριτσιών κάτω των 16 ετών, μεταξύ αυτών της τραγουδίστριας Aaliyah (που απεβίωσε το 2001), ηλικίας 15 ετών εκείνη την εποχή.

Οι πράξεις που του καταλογίζονται μπορούν να οδηγήσουν στην άσκηση ποινικών διώξεων σε πολλές αμερικανικές πολιτείες, ιδίως στο Ιλινόι, όπου διαμένει ο καλλιτέχνης, με καταγωγή από το Σικάγο.

Οργή της μητέρας της Aaliyah

Εντούτοις, η μητέρα της Aaliyah, Νταϊάν Χάουτον, διέψευσε αυτές τις κατηγορίες, τις οποίες αποκάλεσε «προϊόντα φαντασίας» κατηγορώντας την τραγουδίστρια Γιοβάντε Κάνινγκαμ ότι είναι «μια ψεύτρα», σύμφωνα με μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της τραγουδίστριας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15