search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:36
MENU CLOSE

Ομάδα χάκερ ζητά από την Ελλάδα 4.000€ για να παραδώσει απόρρητα έγγραφα του τουρκικού στρατού

05.01.2019 09:54
Εξιχνιάστηκε σπείρα που πλαστογραφούσε ταξιδιωτικά έγγραφα – Τρεις συλλήψεις - Media

 

Το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ (1,2 Bitcoins) ζητούν οι χάκερ που κρατούν στα χέρια τους απόρρητα έγγραφα για μυστικά όπλα και εξοπλισμό του στρατού της Τουρκίας. Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα anonynet.cf, όποια υπηρεσία της Ελλάδας ενδιαφέρεται για τα έγγραφα με αυτά πρέπει να επικοινωνήσει μαζί τους ηλεκτρονικά.

Αναλυτικά, η ανάρτησή τους:

«Χθες δημοσιεύσαμε την παραβίασή μας σε βάρος της εταιρείας που κατασκευάζει όπλα και μυστικά συστήματα για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Ίσως αυτό θα ήταν ένα καλό δώρο για τον ελληνικό στρατό.

1.2 Bitcoins (BTC) για όλα τα Έγγραφα. 1.2 BTC = 4.000 ευρώ

Εάν οποιαδήποτε υπηρεσία της Ελλάδας θέλει όλα τα έγγραφά, να στείλει μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Θα μιλήσουμε γι ‘αυτό το ζήτημα και θα σας στείλουμε τον αριθμό ταυτοποίησης του ηλεκτρονικού «πορτοφολιού» μας για να μας στείλετε τα Bitcoins.

Απόδειξη με κρυμμένο περιεχόμενο εγγράφου:

».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:36