search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:04
MENU CLOSE

Ο διάλογος του Τσίπρα με τον άνδρα που έπιασε το σταυρό στη Σαμοθράκη (Video)

06.01.2019 10:06
«Αν δε μπορώ να πηδ@ξω την αδερφή σου θα την πηδ@ξεις εσύ»: Η ανατριχιαστική απολογία του πατροκτόνου από τη Ζάκυνθο (Video) - Media

Στη Σαμοθράκη βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας για τα Θεοφάνεια.

Ο Πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που ασπάστηκε τον Σταυρό μετά τον αγιασμό των υδάτων και είχε έναν σύντομο διάλογο με τον άνδρα που βούτηξε στα παγωμένα νερά.

Ο Αλέξης Τσίπρας αφού ευχήθηκε στους άνδρες που βούτηξαν για τον Σταυρό είπε χαριτολογώντας στον έναν από αυτούς “εσύ πρέπει να κρύωσε πολύ όμως” και ρώτησε ποια μπορεί να είναι η θερμοκρασία του νερού.

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό της Παναγίας Καμαριώτισσας και στη συνέχεια μετέβη στο λιμάνι της Καμαριώτισσας για να παρακολουθήσει τον Καθαγιασμό των Υδάτων.

Τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Ρήγας και ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.

Μετά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων, ο πρωθυπουργός θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης από το Δήμο Σαμοθράκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:00