search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:12
MENU CLOSE

Αφοπλίστηκε από τους άνδρες της ΕΚΑΜ ο ταμπουρωμένος ένοπλος στο διαμέρισμα

06.01.2019 17:57
Αφοπλίστηκε από τους άνδρες της ΕΚΑΜ ο ταμπουρωμένος ένοπλος στο διαμέρισμα  - Media

Οι άνδρες της ΕΚΑΜ κατάφεραν λίγο μετά τα μεσάνυχτα να ακινητοποιήσουν και να αφοπλίσουν τον 60χρονο άνδρα που το μεσημέρι της Κυριακής πυροβολούσε στο διαμέρισμα της οδού Αιόλου στον Άγιο Δημήτριο.

Νωρίτερα, οι άνδρες της ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου καλώντας τον ένοπλο άνδρα να παραδώσει το όπλο.

Στο σημείο είχαν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ για αρκετές ώρες οι διαπραγματευτές της αστυνομίας προσπαθούσαν να πείσουν τον άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, να παραδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος άνδρας οπλισμένος επιχείρησε νωρίτερα να μπει στο σπίτι της ανιψιάς του. Εκείνη δεν του άνοιξε, με αποτέλεσμα ο 60χρονος να πυροβολήσει την πόρτα. Στη συνέχεια, η κοπέλα κατάφερε να φύγει από την οικία και να απομακρυνθεί.

Μετά τους πρώτους πυροβολισμούς που ακούστηκαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο. Αρχικά, οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος, ωστόσο δεν απάντησε κανείς και αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα όμως, έπεσε και δεύτερος πυροβολισμός, αναστατώνοντας την γειτονιά.

Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο διαμέρισμα και περικύκλωσαν το σπίτι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33