search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:14
MENU CLOSE

Γνωρίστηκαν στο ίντερνετ βγήκαν ένα ραντεβού και εκείνη του έστειλε σε δέκα μήνες, 159.000 μηνύματα

07.01.2019 07:15
Εγωπαθής, εθνικιστής, λαϊκιστής - Αυτό είναι το μοντέλο του ηγέτη της δεκαετίας που δύει - Media

 

Είναι να είσαι «τυχερός» και να μην ξέρεις που πας να μπλέξεις. Ένας άνδρας γνώρισε σε σάιτ γνωριμιών για πλούσιους, το Luxy, μια όμορφη γυναίκα, βγήκαν ραντεβού και στη συνέχεια βλαστήμησε την ώρα και τη στιγμή που βγήκε μαζί της αφού μέσα σε 10 μήνες εκείνη του έγινε τσιμπούρι και του έστειλε 159.000 μηνύματα.

Η γυναίκα αφού είδε και αποείδε ότι ο άνδρας δεν απαντάει στα… διακριτικά της μηνύματα, αποφάσισε να διαρρήξει το σπίτι του. Τότε τη συνέλαβε η αστυνομία και όπως αποκαλύφθηκε από τα τηλεφωνικά της αρχεία είχε στείλει στον άνδρα όχι ένα όχι δυο, αλλά 159.000 μηνύματα.

Ο άνδρας δεν κατέθεσε μήνυση και αφέθηκε ελεύθερη όμως ύστερα από λίγες ημέρες η γυναίκα πήγε στη δουλειά του και έκανε σκηνή. Μάλιστα για να περάσει από την ασφάλεια της εισόδου ισχυρίστηκε ότι είναι η σύζυγος του. Τότε ο άνδρας φώναξε την αστυνομία και την συνέλαβε.

Από τα ίδια αρχεία της αστυνομίας προκύπτει ότι μετά την άρνηση του άνδρα να απαντήσει, η γυναίκα άρχισε να γίνεται περισσότερο απειλητική. Του έγραφε μάλιστα σε κάποιο μήνυμα: «Θα κάνω σούσι με τα νεφρά σου και για τσόπστικς θα χρησιμοποιήσω τα οστά των χεριών σου». Ενώ σε άλλο μήνυμα της η γυναίκα αναρωτιέται: «Τι θα έκανα με το αίμα σου! Θα έκανα μπάνιο σε αυτό».

Τελικά η γυναίκα προφυλακίστηκε και περιμένει να γίνει η δίκη της. Από τη φυλακή όμως μίλησε στην εφημερίδα Αριζόνα Ριπάμπλικ και είπε μεταξύ άλλων: «Ένιωσα σαν να γνώρισα την αδερφή ψυχή μου και όλα ήταν όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Νόμιζα ότι θα κάναμε όλα όσα κάνουν οι άλλοι, αλλά αυτό δεν συνέβη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:12