search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:32
MENU CLOSE

Παπαχριστόπουλος: Θα είναι θείο δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ

07.01.2019 07:34
4571550.jpg

 

Για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό αλλά και τη στάση που θα κρατήσει όταν η Συμφωνία των Πρεσπών έρθει στη Βουλή, μίλησε στον ANT1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Οπως είπε η συνάντηση δεν ήταν μυστική και έγινε την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, χωρίς να διευκρινίσει το περιεχόμενο της.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε σε κάθε τόνο, ότι διαφωνεί με το κόμμα του σε ότι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα την υπερψηφίσει όταν θα έρθει στη Βουλή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν πρόκειται να συμβάλλω με κανέναν τρόπο στο να πέσει η παρούσα κυβέρνηση».

Επίσης διευκρίνισε ότι ακόμα και αν διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, πρώτα θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του, λέγοντας, «θα είναι θείο δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ».

Ερωτηθείς αν στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι δεν έχει τεθεί επ’ ουδενί τέτοιο ζήτημα, ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ μέρος οποιαδήποτε συνδιαλλαγής, αλλά δεν ξεκαθάρισε αν τελικά θα είναι εφόσον του γίνει μια τέτοια πρόταση στις επόμενες εκλογές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:31