search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:54
MENU CLOSE

Έλαβε τέλος η κόντρα Γιαννακόπουλου με οπαδό του ΟΣΦΠ – Τα 10.000 ευρώ της «επικήρυξης» και το instagram

07.01.2019 10:45
Έλαβε τέλος η κόντρα Γιαννακόπουλου  με οπαδό του ΟΣΦΠ - Τα 10.000 ευρώ της «επικήρυξης» και το instagram  - Media

 

Μεγάλες διαστάσεις είχε πάρει η κόντρα που άναψε φωτιές μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Με τις αντιδράσεις μετά την αναμέτρηση του ΣΕΦ και τη νίκη του Ολυμπιακού, να είναι ακραίες.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ, αφού έκανε έντονα παράπονα για το γεγονός ότι τον έφτυσαν οπαδοί των Πειραιωτών, εν συνεχεία προχώρησε σε μία ακατανόητη πράξη, επικηρύσσοντας για 10.000 € οπαδό των γηπεδούχων, που κατά τα όσα ανέφερε, ήταν εκείνος που τον έφτυσε! Μάλιστα, δημοσιοποίησε και τη φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Όλα αυτά την Παρασκευή. 

Το Σάββατο τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όχι μόνο δεν έκανε πίσω, αλλά δημοσιοποίησε στο instagram νέα φωτογραφία του οπαδού, μαζί με τη σύζυγό του! Και με την… υποσημείωση «έχεις 48 ώρες να βγεις να ζητήσεις δημόσια συγνώμη». 

Σε άλλο ποστάρισμα ανέφερε σχετικά και σε απειλητικό ύφος: «Σας σιχαίνομαι εκ πεποιθήσεως, αλλά δεν σας ενόχλησα ποτέ, διότι ξέρω να σέβομαι τον αντίπαλο. Εγώ ούτε με κουκούλες κυκλοφορώ, ούτε είμαι ανώνυμος. Ξέρετε ποιος είμαι και πού θα με βρείτε. Σκεφτείτε και πράξτε. Δημόσια συγνώμη ή ξεκινάμε. Η επιλογή δική σας».

Τέλος καλό όλα καλά αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε τέλος στο επεισόδιο με τον οπαδό του Ολυμπιακού, χθες Κυριακή. 
«Είτε από φόβο, είτε λόγω παντόφλας που έπεσε στο σπίτι, είτε γιατί απλά κατάλαβες το λάθος σου… Έπραξες το σωστό. Όλα καλά… Τέλος!», έγραψε ο κ. Γιαννακόπουλος στον λογαριασμό του στο instagram. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:54