search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:08
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: «Μάχη» για την αποκομιδή 500 τόνων σκουπιδιών

07.01.2019 10:56
Θεσσαλονίκη: «Μάχη» για την αποκομιδή 500 τόνων σκουπιδιών - Media

 

Με την αποκομιδή των σκουπιδιών που φτάνουν τους 500 τόνους θα ασχοληθούν από σήμερα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, αφού τα τελευταία 24ωρα απασχολούνταν με τον εκχιονισμό των δρόμων.

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο, αρμόδιο για την καθαριότητα στον Δήμο Θεσσαλονίκης, Λάζαρο Ζαχαριάδη, «στην πόλη είναι συσσωρευμένοι πάνω από 500 τόνοι απορριμμάτων και τις επόμενες ώρες θα έχουμε περισσότερα, καθώς αρκετοί δημότες είχαν κρατημένα σκουπίδια στα μπαλκόνια τους λόγω του καιρού».

Ο κ. Ζαχαριάδης εκτιμά πως μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα οι κάδοι απορριμμάτων θα αδειάσουν και η Θεσσαλονίκη θα επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους εργαζόμενους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν στη διάρκεια της κακοκαιρίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:08