search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:40
MENU CLOSE

Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο ανοικτά της Τουρκίας: Έξι νεκροί

07.01.2019 13:09
Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο ανοικτά της Τουρκίας: Έξι νεκροί - Media

 

Έξι μέλη του πληρώματος έχασαν τη ζωή τους και επτά άλλα διασώθηκαν την Δευτέρα μετά το ναυάγιο υπό παναμαϊκή σημαία φορτηγού πλοίου στα ανοικτά της Τουρκίας στη Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με επίσημες πηγές.

Το πλοίο ναυάγησε σε απόσταση 80 ναυτικών μιλίων ανοικτά της Σαμψούντας στη βόρεια Τουρκία.

Τουρκικές ομάδες διάσωσης διέσωσαν επτά μέλη του πληρώματος ενώ περισυνέλεξαν επίσης τα άψυχα σώματα έξι άλλων, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Δεκατρία μέλη του πληρώματος βρίσκονταν συνολικά στο φορτηγό πλοίο, σύμφωνα με το γραφείο του κυβερνήτη της Σαμψούντας, το οποίο είχε αρχικά κάνει λόγο για δύο νεκρούς και τέσσερις αγνοουμένους.

Ο ουκρανός πρεσβευτής στην Άγκυρα Αντρίι Σίμπιχα δήλωσε μέσω του Twitter πως ένδεκα από τους ναυτικούς είναι Ουκρανοί και τέσσερις εξ αυτών περιλαμβάνονται μεταξύ των νεκρών.

Τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος είναι Αζέροι, σύμφωνα με το γραφείο του κυβερνήτη. Η πρεσβεία της Ρωσίας στην Άγκυρα διέψευσε τις πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για παρουσία δύο Ρώσων μεταξύ του πληρώματος.

Τα αίτια του ναυαγίου δεν έχουν γίνει γνωστά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:40