search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:30
MENU CLOSE

Αναταράξεις στην κυβέρνηση: Πιθανό τετ-α-τετ Τσίπρα-Καμμένου

07.01.2019 13:30
Το «συναινετικό διαζύγιο» ζυγίζει το Μαξίμου ύστερα από την υποχώρηση Καμμένου - Media

 

Στο ανώτερο επίπεδο μεταφέρονται -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- οι αναταράξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης που φέρνει η συμφωνία των Πρεσπών και η αντίθεση των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητείται η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ακόμα και την Τρίτη, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα πράγματα στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Το σενάριο του τετ-α-τετ ενισχύει και μια… αναβολή, καθώς η προγραμματισμένη για την Τρίτη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο τηλεοπτικό δίκτυο Open αναβλήθηκε για την Τετάρτη «λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων».

Σημειώνεται ότι ο κ. Καμμένος έχει συγκαλέσει εκτάκτως συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ την Τετάρτη, ενώ ο κ. Τσίπρας ήδη προεδρεύει στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει με αντικείμενο τις πολιτικές εξελίξεις και τους χειρισμούς στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24