search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:54
MENU CLOSE

Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έξω από σούπερ μάρκετ γιατί τον… στραβοκοίταξε (Photo)

07.01.2019 15:47
Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έξω από σούπερ μάρκετ γιατί τον... στραβοκοίταξε (Photo) - Media

 

Άνδρας σκότωσε έναν άγνωστο, όταν τον στραβοκοίταξε ή τον κορόιδεψε για την εμφάνισή του έξω από κατάστημα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Tesco στη Βρετανία.

Ο 50χρονος Κέβιν Γκέιλ κυνήγησε τον 39χρονο Λι Τέρνερ, ο οποίος είχε πάει στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσει γάλα τον περασμένο Αύγουστο, και τον μαχαίρωσε.

Ο 39χρονος πέθανε από απώλεια τεράστιας ποσότητας αίματος σε νοσοκομείο της περιοχής.

Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι ο πραγματικός λόγος της ανθρωποκτονίας ίσως να μην γίνει ποτέ γνωστός. Αλλά υποστήριξε ότι είχε να κάνει με την εμφάνισή των εμπλεκομένων εκείνη τη μέρα. Ακόμη, πρόσθεσε ότι ο 39χρονος είχε βγει χωρίς μπλούζα στον δρόμο.

O 39χρονος Λι Τέρνερ

Από την άλλη, ο κατηγορούμενος φορούσε ρούχα σε έντονα χρώματα: μπλε μπαντάνα, σορτς, μπλε κάλτσες με κίτρινες ρίγες και ασημένιες μπότες.

Η οικογένεια του κατηγορούμενου είπε στην αστυνομία ότι είχε ζητήματα με την ψυχική του υγεία και ότι πρόσφατα είχε δεχτεί ψυχιατρική φροντίδα.

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03