search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:37
MENU CLOSE

«Ορφανό» κοντέινερ με «χάπια των τζιχαντιστών» εντοπίστηκε στον Πειραιά – Με προορισμό την Κροατία τα captagon από τη Συρία

07.01.2019 19:50
Απίστευτο: Κατασχέθηκαν 80 εκατομμύρια «χάπια των τζιχαντιστών» (Video) - Media

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις Αρχές της Τουρκία και τη συνδρομή του Λιμενικού, του ΣΔΟΕ και των τελωνειακών Αρχών, αφού στο λιμάνι του Πειραιά εντοπίστηκε σε “ορφανό” εμπορευματοκιβώτιο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών.

Πιθανόν πρόκειται για το ναρκωτικό “captagon”, κάτι που θα επιβεβαιωθεί από την ανάλυση του Χημείου του Κράτους. Το captagon είναι το ναρκωτικό που καταναλώνουν τζιχαντιστές του ISIS. Ενδιάμεσος σταθμός θα ήταν ευρωπαϊκό έδαφος, πιθανότατα η Κροατία. Η παρτίδα εικάζεται ότι προερχόταν από τη Συρία.

Η καταμέτρηση της ποσότητας αλλά και η έρευνα της Δίωξης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και με το πέρας αυτής αναμένεται νεότερη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24