search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:16
MENU CLOSE

Σε αναμονή για πιθανό τετ α τετ Τσίπρα – Καμμένου απόψε

08.01.2019 07:00
Σε αναμονή για πιθανό τετ α τετ Τσίπρα - Καμμένου απόψε - Media

 

Πιθανή είναι σήμερα η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο με αντικείμενο τη στάση του τελευταίου σχετικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ΠΓΔΜ τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, η συνάντηση θα γίνει απόψε – εξ ού και η μεταβολή του πρόγράμματος του πρωθυπουργού που μετέθεσε τη συνέντευξη στο δελτίο του Open για την Τετάρτη -και ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από τον συγκυβερνήτη του να μην προβεί σε καμία κίνηση μέχρι να έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή. Η συνάντηση πάντως δεν επιβεβαιώνεται επισήμως, ωστόσο στο παρασκήνιο οι φημολογίες συνεχίζεται και οι πληροφορίες επιμένουν.

Εν όψει της συνάντησης στο Μαξίμου μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του πρωθυπουργού, η εφημερίδα έχει τίτλο «Πάνο κάτσε φρόνιμα». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:15