search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:59
MENU CLOSE

Σεξ, βία, πιστόλια και ερωτικά τετράγωνα σε αστυνομικό τμήμα

08.01.2019 08:49
Θυμίζει Τζορτζ Φλόιντ: Αστυνομικοί έριξαν κάτω και πάτησαν στο λαιμό μαύρο άνδρα (Video) - Media

 

Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν η μια αστυνομικός βρήκε στο κινητό του φίλου της, επίσης αστυνομικού στο ίδιο τμήμα, φωτογραφίες με ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο ντούς με μια άλλη συνάδελφο της (πάλι από το ίδιο τμήμα) η οποία είναι και εκείνη παντρεμένη με αστυνομικό… από το ίδιο τμήμα.

Η περίπτωση έφτασε μέχρι τα αυτιά των ανωτέρων οι οποίοι προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα αφαίρεσαν τα όπλα και από τους 4 αστυνομικούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, ο 40χρονος αρχιφύλακας Καντού Ουόρλει σύναψε σχέση με την 30χρονη συνάδελφο του Στέφανι Γκαγιάρδο. Το ζευγάρι των αστυνομικών ζούσε έναν παράνομο έρωτα γεμάτο ένταση και σεξ.

Μέχρι τη στιγμή που ο ξεχασιάρης Καντού άφησε το κινητό του στο σπίτι. Εκείνο το πρωί το βρήκε η νόμιμη σύντροφος του, επίσης αστυνομικός, Τιές Σοπίν. Οι φωτογραφίες που είδε την εξόργισαν. Είδε τον Καντού να κάνει σεξ με την Στέφανι, να κάνουν μπάνιο μαζί στο ντους γυμνοί, να αγκαλιάζονται να φιλιούνται τρυφερά και διάφορες άλλες φωτό που πιστοποιούσαν τον σφοδρό έρωτα που βίωναν.

Η Τιες τότε για να εκδικηθεί τον σύντροφο του, ανέβασε όλες αυτές τις φωτογραφίες στο instagram από τον προσωπικό λογαριασμό του ίδιου και έγραψε από κάτω: «Είπα στην κοπέλα μου ότι την αγαπούσα 10 λεπτά πριν γαμ…σω αυτήν εδώ. Η γυναίκα που βλέπετε είναι σύζυγος κάποιου άλλου άνδρα, δεν είναι η κοπέλα μου. Έχω κι εγώ σχέση αλλά δεν είναι αυτή!!».

Σε ελάχιστα λεπτά έγινε ένας μικρός πανικός με τον λογαριασμό του Καντού. Τις φωτογραφίες είδαν φυσικά όχι μόνο όλοι του οι συνάδελφοι αλλά και οι προιστάμενοι του, οι οποίοι αμέσως αποφάσισαν να πάρουν τα όπλα και από τους 4 εμπλεκόμενους για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι αρμόδιοι έκριναν ότι «υπήρχε πιθανότητα άσκησης βίας λόγω της ευαίσθητης φύσης της υπόθεσης και του στρες που προκλήθηκε από μια οικογενειακή κρίση».

Μάλιστα έδωσαν και ολιγοήμερη άδεια και στα δυο ζευγάρια, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους με πιο καθαρό μυαλό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:59