search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:13
MENU CLOSE

Ο Σαλβίνι αντιγράφει τον Καμμένο: Φορά την στολή των πυροσβεστών και προκαλεί αντιδράσεις (photos)

08.01.2019 11:25
Ο Σαλβίνι αντιγράφει τον Καμμένο: Φορά την στολή των πυροσβεστών και προκαλεί αντιδράσεις (photos)    - Media

 

Το Σωματείο των Πυροσβεστών στην Ιταλία, δηλώνει θυμωμένο με τον ισχυρό άντρα της ιταλικής σκηνής Ματέο Σαλβίνι.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας ζήλεψε τον Πάνο Καμμένο, που έχει εμφανιστεί ου ολίγες φορές με στρατιωτική στολή όλων ανεξαιρέτως των Όπλων, και έχει τη συνήθεια να φορά τις στολές των πυρσβεστών, των αστυνομικών κλπ κάθε φορά που επισκέπτεται ένα τμήμα αυτών των υπηρεσιών. Ως υπουργός Εσωτερικών προίσταται των υπηρεσιών αυτών.

Όμως ο συνδικαλιστικός βραχίονας των σωμάτων αυτών καταγγέλλει τον υπουργό: «Δεν έχει δικαίωμα να φορά την στολή μας. Η στολή δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για πολιτική επίδειξη, ούτε μπορεί να τη φορά η πολιτική ηγεσία μας. Για μας η στολή και τα διακριτικά της είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, προσπάθειας και ανιδιοτελούς υπηρεσίας».

Οι ίδιοι συμπληρώνουν ότι «εάν τη στολή την φοράνε άνθρωποι που δεν επιφορτισμένοι με αυτό, ακόμα και εάν είναι πολιτικοί, τότε οι πολίτες μπορεί να μπερδεύονται, ή ακόμα και να μειώνεται ο σεβασμός τους προς τον φέροντας την στολή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:12