search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:04
MENU CLOSE

Το δάκρυα και η κατάθεση ψυχής του κοριτσιού από το Next Top Model (Videos)

08.01.2019 11:38
Το δάκρυα και η κατάθεση ψυχής του κοριτσιού από το Next Top Model (Videos) - Media

 

Το πρωί της Δευτέρας, η Αγάπη Τουρατζίδου, πιασμένη χέρι-χέρι με την αδερφή της, κατέθεσαν στο Εφετείο Αθηνών. Εκεί βρισκόταν η κάμερα της εκπομπής «Top Story» του Open και το νεαρό μοντέλο του «Greece’s Next Top Model» μίλησε για την τραγική ιστορία που είχε ζήσει το 2014, όταν ο σύντροφός της σε ηλικία 27 ετών δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφο της αδελφής της.

«Ο Στάθης είχε αγανακτήσει. Οι ενοχλήσεις, οι απειλές και τα τηλεφωνήματα συνεχίζονταν για αρκετό καιρό. Ήθελε να σταματήσει όλο αυτό. Δεν άντεχε πια», ανέφερε η νεαρή καλλονή. «Είναι πολύ δύσκολο για μας», συμπλήρωσε με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια, σύμφωνα με το ethnos.gr. Παράλληλα, στην εκπομπή μίλησαν η μητέρα και ο δικηγόρος του θύματος, αλλά και ο δικηγόρος του φερόμενου δράστη. Η δίκη διακόπηκε για τις 14 Φεβρουαρίου όταν θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος.

Το 2011, ο Στάθης έγινε ζευγάρι με την 17χρονη τότε Αγάπη. Οι δυο τους άρχισαν να κάνουν παρέα με την αδελφή του μοντέλου, Αλεξάνδρα, η οποία εκείνη την περίοδο ήταν σε σχέση με τον Γιάννη. Μάλιστα, είχε αποκτήσει κι ένα παιδί μαζί του. Τον Οκτώβριο του 2014, η αδερφή του μοντέλου αποφασίζει να εγκαταλείψει τον σύντροφό της, παίρνοντας μαζί της την 8χρονη κόρη τους, καθώς η εμπλοκή του με ναρκωτικές ουσίες δεν την έβρισκε σύμφωνη. Εκείνος δημιουργούσε προβλήματα και την ενοχλούσε διαρκώς.

Ο 27χρονος Στάθης, ο σύντροφος του μοντέλου, θέλοντας να βοηθήσει την αδερφή της αγαπημένης του, πήγε να συναντήσει τον Γιάννη για να του πει να σταματήσει να ενοχλεί την οικογένεια. Την μοιραία νύχτα η Αγάπη, η Αλεξάνδρα (η αδελφή του μοντέλου) και ο Στάθης, μαζί με έναν ακόμη φίλο τους, βγήκαν για διασκέδαση στα νότια προάστια. Η Αγάπη άρχισε να λαμβάνει μηνύματα από τον γαμπρό της, την πήρε και στο τηλέφωνο ζητώντας να μιλήσει με την αδελφή της. Για μια ακόμη φορά τσακώθηκαν.

Οι τέσσερις έφυγαν και κατευθύνθηκαν στο σπίτι στην Καλλιθέα όπου διέμεναν η Αγάπη με τον Στάθη. Τα δυο κορίτσια κατέβηκαν από το αμάξι και ανέβηκαν στο διαμέρισμα, ο Στάθης με τον φίλο του πήγαν να παρκάρουν. Στη διαδρομή όμως ο Στάθης άλλαξε γνώμη και κατευθύνθηκε στο στρατόπεδο Καποτά όπου διέμενε ο Ζεϊτινίδης για να του ζητήσει να αφήσει τα κορίτσια ήσυχα. Εκεί υπήρξε διαπληκτισμός και ο Ζεϊτινίδης έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε 15 φορές στον άτυχο Στάθη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:03