search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:43
MENU CLOSE

«Πόρτα» με τακτ από Σπυράκη σε Μέρκελ: Ξέρει τις θέσεις μας!

08.01.2019 11:39
Σπυράκη: Νέα δεδομένα για τη χρηματοδότηση των ενεργειακών έργων - Media

 

Επίθεση στην κυβέρνηση και στην «αβεβαιότητα που υπάρχει σήμερα στη χώρα με σοβαρότατες συνέπειες στα εθνικά θέματα και στην οικονομία» έκανε η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

«Κάθε μέρα που παραμένει ο κ. Τσίπρας στην κυβέρνηση ζημιώνεται ο τόπος», πρόσθεσε η κ. Σπυράκη.

Ερωτώμενη για το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, η κ. Σπυράκη τόνισε ότι «η ΝΔ έχει όλα τα πολιτικά και θεσμικά όπλα στο τραπέζι. Η ΝΔ θα πράξει ό,τι πρέπει, όταν πρέπει». 

Παράλληλα, σχολιάζοντας τα της κυβέρνησης ανοχής, διερωτήθηκε, αν υπάρχει κυβέρνηση, προσθέτοντας ότι μεταπολιτευτικά δεν υπήρχαν κυβερνήσεις μειοψηφίας. «Η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης δεν δίνεται εν λευκώ στον κ. Τσίπρα», είπε η κ. Σπυράκη ακόμα.

Αναφερόμενη ακόμα στην επικείμενη επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ, η κ. Σπυράκη υπογράμμισε ότι «στην Ελλάδα είναι ευπρόσδεκτες οι επισκέψεις ξένων ηγετών, ιδίως όταν πρόκειται για συμμάχους». «Η κ. Μέρκελ γνωρίζει τις θέσεις της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης θα επαναλάβει τις θέσεις αυτές στη συνάντηση μαζί της. Δεν θα επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ούτε στην παρούσα, ούτε στην επόμενη Βουλή που θα έχει την πλειοψηφία», υπογράμμισε. Ακόμα, η κ. Σπυράκη, ερωτώμενη για το αν ο κ. Μητσοτάκης θα θέσει στην Καγκελάριο θέμα ανταλλαγής Σκοπιανού-συντάξεων, τόνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης «ό,τι λέει δημόσια, το λέει και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις. Είναι απαραίτητο να εξηγήσουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τις θέσεις της ΝΔ αναλυτικά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:40