search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:28
MENU CLOSE

Βέτο στη μετακίνηση Παπαδρόσου στον ΣΚΑΪ από στέλεχος της «Καθημερινής»

08.01.2019 12:21
Βέτο στη μετακίνηση Παπαδρόσου στον ΣΚΑΪ από στέλεχος της «Καθημερινής» - Media

 

Εκτός από το όνομα του Νίκου Στραβελάκη που έχει και το προβάδισμα για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το απόγευμα της Δευτέρας ακούστηκε και το όνομα του Βασίλη Παπαδρόσου, νυν διευθυντή ειδήσεων του επιτυχημένου δελτίου του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, κάποιοι κακεντρεχείς υποστηρίζουν ότι πρόκειται για διαρροές, επειδή οι σχέσεις του στελέχους με το κανάλι έχουν διαταραχθεί και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τον Alpha.

Ανεξάρτητα όμως από τις κακεντρέχειες που ταλανίζουν τον κλάδο, είναι αλήθεια ότι οι σχέσεις του καναλιού με τον Βασίλη Παπαδρόσο δεν είναι αυτές που ήταν και δεν αποκλείονται εξελίξεις.

Ωστόσο, οι πιθανότητες το στέλεχος του Alpha να μετακινηθεί στον ΣΚΑΪ αναλαμβάνοντας τη θέση του διευθυντή ειδήσεων είναι ανύπαρκτες και αυτό διότι υψηλόβαθμο στέλεχος της «Καθημερινής» έχει ασκήσει βέτο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:27