search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:23
MENU CLOSE

Το Μαξίμου «πετά το γάντι» στη ΝΔ: «Καταθέστε πρόταση μομφής να φανεί η δύναμή σας»

08.01.2019 14:26
Μαξίμου: Ιδού οι αποδείξεις ότι η ΝΔ ετοιμάζει νέο μνημόνιο - Media

 

«Η υποκρισία της ΝΔ, που εδώ και τρία χρόνια ζητά εκλογές και τώρα καταγγέλλει δήθεν αβεβαιότητα, ξεπερνά κάθε όριο» αναφέρει, σε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, αναφορικά με όσα δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Σε κάθε περίπτωση, η κα Σπυράκη μπορεί να λύσει όλες τις απορίες της εάν ο αρχηγός της, κ. Μητσοτάκης, είναι πρόθυμος να υλοποιήσει την απειλή που περιφέρει τόσο καιρό. Να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας και να φανεί στη Βουλή η δύναμή του» επισημαίνει.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ερωτώμενη για το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, η κ. Σπυράκη ανέφερε ότι «η ΝΔ έχει όλα τα πολιτικά και θεσμικά όπλα στο τραπέζι. Η ΝΔ θα πράξει ό,τι πρέπει, όταν πρέπει».

Παράλληλα, σχολιάζοντας τα της κυβέρνησης ανοχής, διερωτήθηκε, αν υπάρχει κυβέρνηση, προσθέτοντας ότι μεταπολιτευτικά δεν υπήρχαν κυβερνήσεις μειοψηφίας. «Η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης δεν δίνεται εν λευκώ στον κ. Τσίπρα», είπε η κ. Σπυράκη ακόμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:23