search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:12
MENU CLOSE

Νέες βολές κατά Σπύρου Παπαδόπουλου: «Δεν με καλεί πια, δεν είμαι καλός δημοσιοσχετίστας»

08.01.2019 15:14
Νέες βολές κατά Σπύρου Παπαδόπουλου: «Δεν με καλεί πια, δεν είμαι καλός δημοσιοσχετίστας» - Media

 

Το παράπονό του εξέφρασε ο Μιχάλης Βιολάρης αναφερόμενος στον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso».

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε ότι στην συγκεκριμένη εκπομπή «Βλέπει δυο τρεις ανθρώπους, οι οποίοι είναι συχνά εκεί. Και αν δεν τραγουδάνε, κάθονται στο πάνελ της εκπομπής. Δεν γνωρίζω τους λόγους που γίνεται αυτό».

«Είναι αλήθεια, έχω πάρα πολλά χρόνια να εμφανιστώ. Ίσως να φταίνε τα τραγούδια μας… Όμως εγώ δεν τηλεφωνώ για να τους ζητήσω να εμφανιστώ. Και ξέρω προσωπικά τον Σπύρο. Τον είδα στα θεατρικά του έργα, του μίλησα και στα καμαρίνια, χωρίς να του αναφέρω “θέλω να βγω στην εκπομπή σου”. Οχι, δεν το ανέφερα. Όμως φταίω κι εγώ γιατί δεν είμαι από τους ανθρώπους που το… ψάχνουν. Δεν είμαι καλός δημοσιοσχετίστας» παραδέχεται και συνεχίζει: «Βλέπω δυο τρεις ανθρώπους, οι οποίοι είναι συχνά εκεί. Και αν δεν τραγουδάνε, κάθονται στο πάνελ της εκπομπής. Δεν γνωρίζω τους λόγους που γίνεται αυτό. Από την άλλη, σκέφτομαι ότι στην ηλικία που είμαι, και να βγω να διαφημιστώ, τι περισσότερο μπορώ να κάνω στην καριέρα μου;», είπε.

Όταν απέναντι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου βρισκόταν και η εκπομπή της Σεμίνας Διγενή «Κοίτα τι έκανες», ο Μιχάλης Βιολάρης ήταν αρκετές φορές καλεσμένος: «Νομίζω ότι την εποχή εκείνη υπήρχε ένας ανταγωνισμός μεταξύ των εκπομπών ποια θα είναι η καλύτερη. Τώρα είναι μονοπώλιο. Πάντως δεν θεωρώ ότι είμαι παραγκωνισμένος, επειδή δεν είμαι καλεσμένος σε μια εκπομπή. Εχω τον δρόμο μου, προχωράω. Θα ήταν ωραίο να με καλέσει ο Σπύρος. Και να μη με καλέσει όμως, δεν έχω μεγάλη πρεμούρα. Ωστόσο είναι μια αξιόλογη εκπομπή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:11