search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:26
MENU CLOSE

«Χαστούκι» για τον ΠΑΟΚ από τη Παναχαϊκή

08.01.2019 17:09
«Χαστούκι» για τον ΠΑΟΚ από τη Παναχαϊκή - Media

 

Τελικά μια ομάδα κατώτερης κατηγορίας έμελλε να σπάσει το εντός συνόρων αήττητο του ΠΑΟΚ. Η Παναχαϊκή υποχρέωσε τους Θεσσαλονικείς στην πρώτη ήττα (2-1) της σεζόν σε εγχώριες διοργανώσεις.

Ιδιαίτερα στο θεσμό του Κυπέλλου, οι πρωτοπόροι του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν αήττητοι από τον Απρίλιο του 2017, και πλέον καλούνται να ανατρέψουν στην Τούμπα (στις 22 Ιανουαρίου) το εις βάρος τους 2-1 που θα κουβαλούν από την Πάτρα.

Στο 35’ η Παναχαϊκή πήρε προβάδισμα στο σκορ, με σουτ του αμαρκάριστου Μπαστακού από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Νίκος Καρέλης ισοφάρισε με κεφαλιά στο 56’ σε 1-1.

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, εκμεταλλευόμενοι την κακή αντίδραση της άμυνας του ΠΑΟΚ με τον στόπερ Λουμπαρδέα, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 (68’) που έμεινε μέχρι το φινάλε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:26